RSS

Ce-ţi doresc eu ţie, 51% Românie

Ca minimum jumătate din operaţiile sau problemele medicale grave ale parlamentarilor să fie rezolvate în spitale româneşti, de preferinţă din Provincie. Bonus: medicamentele administrate vor fi şi ele, în aceeaşi justă proporţie, de provenienţă internă.

Politicienii, indiferent de sex, rasă, religie, naţionalitate sau impertinenţă politică, vor purta, măcar de la buric în jos, exclusiv ţoale româneşti. De la buric în sus, regula se aplică pentru cosmetice şi parfumuri, dar, după caz, şi pentru paste şi perii de dinţi.

Majorităţii simple a expaţilor care vor să calce pe pământul Patriei i se va impune solicitarea şi obţinerea cetăţeniei române.

Toţi parlamentarii îşi vor petrece vacanţele de vară şi de iarnă pe teritoriul României. În restul anului, îşi vor putea alege destinaţiile după cum le dictează conştiinţa, dar nici atunci nu vor putea circula într-o proporţie mai mică de 51% cu alte mijloace de transport decât cele Made in Romania; Regula e valabilă inclusiv pentru iahturi şi bărci cu motor. În cazul călăritului, călăreţul va decide de unul singur dacă va folosi un patruped mioritic sau de altă sorginte.

În aceeaşi notă, fiecare ales al ţării va consuma preponderent băuturi alcoolice de fabricaţie dubioasă şi unsprezece din douăzeci de ţigări fumate vor fi mărci româneşti.

La primirea demnitarilor străini şi la alte festivităţi similare cu invitaţi alogeni, imnurile statelor respective vor fi cântate numai în forme atent prelucrate, a căror linei melodică să sune suficent de familiar românilor prezenţi la eveniment.

Cântecele patriotice vor domina orice festival internaţional organizat în spaţiul carpato-danubiano-pontic, oricare ar fi el (sic).

Aerogara de la Otopeni nu se va mai chema “Henri Coandă”, ci doar “Coandă” şi nu va permite companiilor aeriene străine mai mult de 49% din aterizările şi decolările de pe pistele ei.

În fine, pentru a ajuta şi mai abitir producătorii&consumatorii români, produsele autohtone de proastă calitate din supermarketuri se vor comercializa doar pe bază de tichete de masă, eliberate exclusiv cetăţenilor străini aflaţi, permanent sau temporar, pe teritoriul României.

Mai adăugaţi şi voi 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are bold.

*

code