RSS

Măi, Dulămiță...

Azi e 2 iulie, adică prietenul Ionuț Dulămiță are ziua de naștere: face 30 de anișori. + presă, la TOtB.

În bunele cutume FaceBook, am încercat să postez pe contul său o piesă devenită celebră printre colegii de la Cotidianul („ziar mare, dar cu tirajul mic”). Nereușind, însă, să dau de ea pe www, mi-am spus că e numa’ bun pretextul să o postez aici. Ca să fie. Așa că, posteritatea o poate găsi și asculta la linkul de mai jos.

Cât despre titlu, era o formulă de uz interior pe care o foloseam, ironic și cu un aer ușor paternal, ori de câte ori Ionuț spunea ceva îndoielnic sau prea curajos pentru o publicație, fie ea și Cotidianul. Devenise laitmotiv după ce a fost postată de un cititor la unul din textele mai intrigante semnate de ID (cum erau cele cu „sex”, „Darwin” & „Dumnezeu” în titlu. Printre cârcotelile, înjurăturile sau amenințările postate de fauna ce invada uneori cotidianul.ro, părea ceva mult prea quality. Ne călisem cu răul.

Iar în poză îi aveți pe subiecții propozițiilor licențios-dulămițene ale piesei, mai puțin subsemnatul (Sică), cu puțin înainte de a ne fi mutat din sediul de pe B-dul Carol.

La mulți ani frumoși!

La Cotidianul

UPDATE:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are bold.

*

code